Leefstijl is mij met de paplepel ingegoten. Als oudste dochter van (migranten) ouders die werkzaam zijn geweest in het onderwijs en sport, heb ik al vroeg meegekregen hoe belangrijk bewegen, ontspanning, sociale interactie, zingeving, slaap en voeding op de gezondheid is. Als pas afgestudeerde fysiotherapeute in de Schilderswijk ben ik betrokken geweest bij het opzetten van de leefstijl interventie “bewegen op recept”. Daar volgde uit dat ik betrokken ben geweest bij het ontstaan van de gli: gecombineerde leefstijl interventie.

Meedenken over hoe je klachten kunt behandelen , maar ook hoe je klachten kunt voorkomen, is een ervaring die ik de afgelopen 25 jaar als fysiotherapeute, met veel plezier heb ontwikkeld.

Coachen is voor mij een verrijking. Ik ben nieuwsgierig en laat me graag meenemen in jouw denken. Je kunt door gesprekken en oefeningen, inzicht verkrijgen hoe de situatie nu is, en wat je zou willen veranderen.

Als leefstijlcoach zal ik je ondersteunen bij het bereiken van je doelen. Door te reflecteren op je denken zullen er nieuwe perspectieven ontstaan. Daardoor kun je stapsgewijs nieuwe mogelijkheden creƫren waardoor je je leefstijl verandert.

Motto

“kleine stappen leiden naar grote successen”